Bureautafels voor op kantoor

De bureautafel is naast de bureaustoel het belangrijkste element van de werkplek. Bij Kantoor4all vindt je bureautafels in allerlei soorten, afmetingen en kleuren. Met ons divers assortiment bureaus en tafels, creeren we een werkplek waar je comfortabel aan kunt werken. Een frisse uitstraling op kantoor of juist een warme huiskamer uitstraling. Met ons uitgebreide assortiment zijn wij de specialist in kantoor inrichtingen. Op zoek naar een nieuw bureau? Bij Kantoor4all is er en bureautafel voor iedereen! Lees verder > Vast vs verstelbaar vs zit-sta bureau

bureautafels

Een zit-sta tafel voor je kantoor of thuiswerkplek, ga staand werken? Ruim assortiment aan kwaliteit zit sta tafels!

welke bureautafel

Het belangrijk om te weten hoe je het beste je nieuwe bureau kunt instellen. Hier lees je hoe je dat kan doen.

werkplekken bureautafels

Ergonomisch bureau voor kantoor en thuis

Bij Kantoor4all vindt u niet alleen de ideale bureau voor op kantoor, maar ook voor thuis. De vraag naar ergonomische bureautafels is enorm gegroeid sinds er steeds meer thuis wordt gewerkt. 3 dagen per week of meer vanuit huis werken is nu binnen veel organisaties de norm en daarom is een bureautafel die een goede werkhouding stimuleert een must.

Vast vs verstelbaar vs zit-sta bureau

Vast of verstelbaar bureau

De zit-sta tafel heeft gezorgd voor een revolutie in de wereld van bureautafels. Niet alleen kun je met een zit-sta tafel altijd in de juiste zithoogte werken, ook kun je ervoor kiezen om staand te werken. Het verstellen van het bureau gaat snel en eenvoudig met een slinger of elektrisch verstelbaar met een knopje.

Verstelbare bureaus doen in principe hetzelfde als zit-sta bureaus. Het grote verschil is dat deze bureaus niet zijn gemaakt om continue te switchen van hoogte, maar om eenmalig in te stellen in de juiste zithoogte. Dit gaat handmatig door het vastdraaien van een (inbus) schroef.

Vaste bureaus zijn tot slot niet in hoogte verstelbaar. Bij niet-intensief gebruik zijn deze bureaus nog steeds erg populair, mede omdat ze een stuk goedkoper zijn.

Bureautafel online kopen? Bekijk de collectie!

Heeft u vragen of twijfelt u welke bureautafel u moet kiezen? Kantoor4all staat voor je klaar. Bel ons op +31 (0)76-5419066 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Bij Kantoor4all kun je online duurzame en hoogwaardige bureautafels kopen die je volledig kunt aanpassen naar jouw wensen.

Bent u op zoek naar meer dan alleen bureautafels? Vind de perfecte match voor jouw kantoor! Bekijk dan ook onze andere producten: